domov kontakt
  splošno zgodovina tekmovanja galerija naši pokrovitelji kaj dogaja  

splošni pogoji za uporabo spletnih straniZ uporabo tega spletnega mesta sprejemate navedene pogoje. Če teh pogojev ne sprejemate, spletnega mesta ne uporabljajte. Svoje spletno mesto smo zgradili tako, da nas lahko obiščete in vam pri tem ni potrebno razkriti svojo identiteto ali podati kakršne koli osebne podatke. Vaši osebni podatki (podatki, s katerimi se lahko identificirate), ki nam jih posredujete, bodo uporabljeni samo za podpiranje vaših odnosov s športnim društvom Horjul.
Društvo modelarjev Modelar vam dovoljuje ogled in prenašanje materialov s tega spletnega mesta le za zasebno rabo. Spreminjanje, prikazovanje, distribuiranje ali kakršno koli drugačno uporabo materialov v javni ali komercialni namen, na katerem koli spletnem mestu ali v omrežnem računalniškem okolju je prepovedano. Materiali na tem mestu so zaščiteni z avtorskimi pravicami. Kakršna koli nepooblaščena uporaba katerega koli materiala s tega spletnega mesta lahko pomeni kršenje zakonov o avtorskih pravicah. Če katerega koli od teh pogojev prekršite, nimate več pravic za uporabo tega spletnega mesta. Ves prenesen ali natisnjen material morate takoj uničiti.
V nobenem primeru društvo modelarjev Modelar, ni odgovorno za kakršno koli škodo, ki nastane z uporabo ali nezmožnostjo uporabe spletnih strani, povezanih s tem spletnim mestom ne glede na to, ali je bil opozorjen na tako škodo ali ne. Materiali in storitve na tem mestu so lahko zastareli. Društvo modelarjev Modelar se ne obvezuje, da jih bo posodabljalo.
Društvo modelarjev Modelar, lahko te pogoje kadar koli spremeni s posodobitvijo tega dokumenta. Vsak, ki se poveže s spletnim mestom Društva modelarjev Modelar mora upoštevati navodila.

Hvala za obisk na naših spletnih straneh !

domov | kontakt | kaj dogaja | rezultati | sponzorji | pogoji uporabe 
Copyright (C) Društvo modelarjev Modelar, 2008 Uroš Škoflek. Vse pravice pridržane.